Ryggsäckar

Nu till det roligaste av allt, ryggsäcken! Massor av olika fack som man kan fylla med trevliga saker som termosar, toapapper, korv, strumpor... För många fack, det ska man ha. Annars hamlar allt bara huller om buller på botten så man inte hittar det man behöver. En annan sak som finns på många ryggsäckar är en inbyggd, utfällbar pall. Den väger inte sådär jättemycket, men är ändå mycket bra att ha. Man undviker ju att sitta i blöt mossa om man kan. Och för övrigt är det viktigt att ryggsäcken inte är för tung och otymplig eftersom man bär på den långa sträckor ibland. Den ska sitta bekvämt på ryggen.
 
Det finns även ryggsäckar med ett inbyggt fack för vapnet närmast ryggen, vilket är mycket smidigt om man håller på med rörlig jakt eller är hundförare. Då är märket Eberlestock något att satsa på.
 
Till vänster ryggsäckar med vapenfack från Eberlestock, i mitten ryggsäck av märket Cordura (249 kr på Granngården), till höger ryggsäck från Swedteam.
 
De flesta ryggsäckarna ligger på 500 kronor och uppåt, beroende på kvalitet. När det gäller ryggsäckar är märket Fauna stort och har brett utbud, men även de andra märkena som t.ex Swedteam och Chevalier säljer ryggsäckar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0