Teori 14, 15, 16 -repetition

De senaste tre träffarna har vi alltså bara repeterat inför teoriprovet nästa vecka.
 
På 14:e teorilektionen repeterade vi igenom boken Lagen, som handlar om alla regler som finns kring jakten. Dessutom gick vi igenom hagelvapen och kulvapen och ammunition en gång till. Vår lärare Assar ställde mycket frågor som vi fick svara på och så drog vi igenom power-pointen om de ämnena lite snabbt. Dessutom fick vi fråga om saker vi inte förstod så svarade Assar på det.
 
15:e lektionen fick vi välja vad vi ville repetera, och vi kom alla överens om att vi först och främst ville gå igenom fåglar. Speciellt änderna, för de är verkligen svåra, och många... Dessutom pratade vi lite snabbt om vilka olika sorters jakt det finns och vilka hundar man använder sig av. Vi hade även en kort repetition om fällor.
 
16:e träffen, som gick av stapeln igår, var den sista innan det riktiga provet. Vi inledde med att skriva ett övningsprov. Det var 70 frågor varav man skulle ha 60 rätt (fast det fattades ett par frågor så det blev lite rörigt på den punkten), och vi fick en timme på oss, precis som på det riktiga provet. När man var klar fick man gå och dricka kaffe och vänta tills alla var redo. Då gick vi ig
enom provet och ställde frågor om det vi inte kunde. Det var en del kluriga frågor, men jag fick 63 rätt! Så jag känner mig bättre förberedd inför det riktiga provet nu, men det är bara att plugga vidare för säkerhets skull.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0